De Rijn, gevestigd in het bruisende hart van Rotterdam, is een vooraanstaande uitgeverij die zich toelegt op het publiceren van diepgaande en verhelderende boeken over de islam als religie, de rijke islamitische geschiedenis en kunst, de spirituele dimensies van de islam en haar eeuwenoude tradities. Onze missie is om een wezenlijke bijdrage te leveren aan een vreedzame en harmonieuze samenleving in onze geglobaliseerde wereld, door middel van publicaties die begrip en wederzijds respect bevorderen. 

Bij De Rijn streven we ernaar om een waarheidsgetrouw en genuanceerd beeld van de islam te presenteren. We putten uit de authentieke bronnen zoals de Koran en de Hadith, en verkennen de islam zowel in haar historische context als in haar hedendaagse verschijningsvormen, in zowel het Oosten als het Westen. We belichten de belangrijke bijdragen van de islam aan de menselijke beschaving, wetenschap en kunst, evenals de devotionele praktijken en spirituele reflecties die het hart en de geest verrijken.

Ons aanbod is veelzijdig en tweetalig: we publiceren boeken in zowel het Nederlands als het Turks. We zijn trots op onze specialisatie in het vertalen van Turkse religieuze werken naar het Nederlands, waardoor we culturele en religieuze bruggen bouwen en bijdragen aan een dieper begrip en waardering van de islam.

Onze publicaties belichten de islamitische praktijk zoals die wordt beleefd door mannen en vrouwen in diverse settings – in de moskee, thuis en op het werk. Door een breed scala aan onderwerpen te behandelen, bieden we een diverse en inclusieve collectie die tegemoetkomt aan de uiteenlopende behoeften en interesses van onze lezers.

Bij De Rijn geloven we in de transformerende kracht van kennis en dialoog. We nodigen u uit om onze uitgebreide collectie te ontdekken en deel te nemen aan een reis van ontdekking, begrip en verrijking.

365 Günde Peygamberimizin Arkadaşları...

€22,90€33,90

365 Günde Peygamberler Tarihi...

€19,90

365 Günde Sevgili kitabim...

€19,90€33,90

365 Günde Sevgili Peygamberim...

€25,90€33,90

99 Misalle Yanlış Kullanılan...

€10,00

Afwegingen van Geloof &...

€20,00

Aile Terapisti | Selahattin...

€19,00€22,50

Al Koran Al Karim...

€39,00
BACK TO TOP